Nou-nascuti

Sedinta Foto Nou Nascuti Constanta – Fotograf Nou Nascuti Constanta

Minunea ta este perfecta. O privesti zambind si descoperi ca este cea mai frumoasa si delicata fiinta pe care ai tinut-o in brate. Si este doar a ta. Are degetele atat de mici, un nasuc perfect, pielea parfumata cu un miros desprins din Rai.  Iti vei dori sa nu uiti aceste detalii si poti retrai aceste momente, privind albumul cu fotografii.

Ce se intampla in primele zile dupa nastere?

Cu siguranta, grija pentru bebelus si pentru mama sunt primordiale si vor ocupa tot timpul familiei. Schimbatul bebelusului, imbracatul, hranitul vor fi principalele indeletniciri. Primele zile dupa nastere, cu atat de multe emotii acumulate, pot fi coplesitoare pentru parinti si pot amana momentul de a fotografia bebelusul, impulsionati de anumite temeri, de a-l expune intr-un mediu nou cat si de dorinta de a-l proteja cat mai mult.

Perioada optima pentru o sedinta foto de nou-nascut este intre 6-12 zile de la nastere, atunci cand doarme profund si poate fi asezat in pozitiile specifice. Dupa aceasta perioada, nou-nascutul devine mai receptiv la mediul inconjurator, reactioneaza la stimuli mai usor,va avea pusee de crestere si va fi mai mult timp treaz. Astfel, va fi mai greu de modelat/asezat in props-urile special create pentru ei.

In cazul in care nu veti putea ajunge in primele 12 zile de la nastere, bebelusul vostru poate fi fotografiat in props-urile de nou-nascut pana la 3-4 saptamani de viata. Se va putea fotografia in anumite pozitii, specifice pentru sedintele foto de nou-nascut,

Sedintele nou-nascutilor sunt facute in conditii depline de igiena si de siguranta. Se foloseste recuzita dedicata, materiale si accesorii confectionate special pentru sedintele foto de nou-nascut.

Te vei bucura deplin de amintirile primelor zile de viata si vei putea admira mereu gingasia bebelusului tau.