Elena Murgu

Daca te pregatesti sa devii mama si iti doresti fotografii profesionale din perioada maternitatii, este ideal sa alegi un fotograf care ti se potriveste.
Cum poti face asta? Iti recomand cativa pasi simpli:
– incepe cu prospectarea. Studiaza cat mai multe fotografii de maternitate de pe internet, retelele social media, astfel descoperi mai multe stiluri de fotografiere si aflii ceea ce iti place, ce este potrivit cu tine si personalitatea ta.

– studiaza pe indelete portofoliul fotografului ales si iti vei da seama daca rezonezi cu stilul sau de fotografiere. Solicita-i mai multe detalii daca informatiile publice nu-ti sunt suficiente.

– tine cont de recomandarile prietenelor tale, insa ai in vedere ca ceea ce li se potriveste lor, se poate sa fie mai putin potrivit pentru tine.

– asigura-te ca i-ai oferit fotografului toate detaliile despre ceea ce iti place/nu iti place, aspecte fizice care doresti sa fie evidentiate /nu.

– daca ai ales ca eu sa fiu fotograful tau de maternitate, trebuie sa stii ca vom lucra in echipa si iti voi oferi indrumari pe tot parcursul sesiunii si totodata voi tine cont de parerile tale.

Raluca este o mama superba care a ales un stil „smart business ” pentru sesiunea foto de maternitate.

Ma bucur ca tot mai multe viitoare mame aleg acest stil. Pe langa rochiile clasice de maternitate puteti opta pentru vestimentatii care va pun in evidenta personalitatea, stilul si preferintele.

 

 

 

 

 

 

Post a Comment