Elena Murgu

Ai programat o sedinta foto pe plaja si urmeaza sa ne intalnim?
Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii dinainte:
✅Aspectul fotografiilor este  diferit de la o sedinta la alta. Rezultatul depinde doar intr-o anumita masura de fotograf.
✅ Ora sedintei foto. Sedintele foto afara au loc doar aproape de ora apusului. Atunci lumina este omogena si rezultatele sunt asemanatoare cu ceea urmariti in portofoliul meu.
✅ Vremea. Urmarim prognoza din ziua programarii. Lumina este cea mai importanta cand ne gandim la calitatea unei fotografii. In aer liber, lumina vine de la soare, norii pot aparea imprevizibil, vantul poate fi prea puternic, sau sa nu fie deloc prezent, de aceea aspectul fotografiilor poate fi diferit chiar si in cadrul aceleiasi sedinte foto.
✅ Culoarea marii si a nisipului sunt influentate de vreme. Si de locatia plajei.
✅ Agitatia marii. Marea este spectaculoasa in fotografii cand are un aspect dinamic, cand sunt valuri mari. Uneori marea este linistita asemeni unui lac. Nu putem anticipa acest aspect dinainte.
✅ Naturaletea dar si outfit-ul ales. Chiar daca nu ati mai avut experienta unei sedinte foto, este importanta conexiunea dintre voi, mai mult decat conexiunea continua cu obiectivul foto.
✅ Comunicarea cu fotograful. Orice preferinta legata de fotografii este important sa o comunicati fotografului inainte de realizarea sedintei.

Post a Comment